O Klančku

Ok. Naj se malo razpišemo kaj je Klanček, čeprav verjamemo, da večina ljudi, ki se znajde na naši strani, ve kaj Klanček je in zakaj je nastal. Glavni razlog zakaj to pišemo je, ker je Klanček nastal zaradi vas in da bi vam pomagal pri učenju. Za njegov obstanek pa moremo na žalost dobiti tudi kanček financ, tako da smo se odločili, da na spletno stran dodamo oglase. Google nam je sporočil, da imamo premalo besedila in ne morejo razbrati v katero kategorijo ga dati, tako da smo začeli dodajat nekaj besedilo in upamo, da bo to pomagalo. Edini problem je, da nismo ravno preveč dobri pisci. Tako, da če se dobi kakšna dobra duša, ki bi bila tako prijazna, da bi nam pri tem pomagala, nam lahko piše na naš email.

 

Kaj je Klanček?

Klanček je spletna stran s starimi zapiski, izpiti, kolokviji itd., ki smo in ste jih dobili na fakulteti za gradbeništvo in geodezijo. Naša stran ne podpira plonkanja ali kakšnega goljufanja pri izpitih, kolokvijih ali seminarskih nalogah. Želimo samo olajšati učenje in izmenjavanje gradiva, ki je za študente koristno pri učenju. Vso to gradivo lahko dobite na zelo različnih mestih. Klanček je samo še en od njih.

Naš cilj je, da bi bil Klanček čimbolj ažuriran in da bi na njem bilo čim novejše gradivo. Večino tega dela sedaj naredimo sami, želeli pa bi, da bi še vi dodajali kašen material in nam tako pomagali pri tem cilju. Navsezadnje boste s tem tudi sami sebi pomagali, saj boste to gradivo zlaga našli, če ga boste še kdaj potrebovali.

 

Naj povemo še to, da smo si na začetku zadali tudi cilj, da če Klančka ne bo uporabljalo vsaj nekaj ljudi, da ga bomo zaprli. Očitno je Klanček našel neko mesto v vaših življenjih in vam pomaga (vsaj tako upamo), tako, da smo se odločili, da ga pustimo še vedno online. 

Med izpitnim obdobjem imamo nekje med 1000 in 1500 obiskov na mesec. Za nas je to dokaj velik dosežek, ki nam daje zagon, da se še vedno trudimo za vas in vam probamo dostaviti čim boljšo izkušnjo na naši spletni strani.

 

Če imate kakršno koli povratno informacijo, vprašanje, mnenje nam ga lahko pošljete na naš email naslov ali pa kar preko Facebooka