O Klančku

Kaj je Klanček?

Klanček je zbirka starih zapiskov, izpitov, kolokvijev itd., ki smo in ste jih dobili na fakulteti za gradbeništvo in geodezijo. Klanček ne podpira plonkanja ali kakšnega goljufanja pri izpitih, kolokvijih ali seminarskih nalogah. Želim samo olajšati učenje in izmenjavanje gradiva, ki je za študente koristno pri učenju. Vso to gradivo lahko dobite na zelo različnih mestih. Klanček je samo še en od njih.

Moj cilj je, da bi bil Klanček čimbolj ažuriran in da bi na njem bilo čim novejše gradivo. Večino tega dela sedaj naredim sam, želel pa bi, da bi še vi dodajali kašen material in mi tako pomagali pri tem cilju. Navsezadnje boste s tem tudi sami sebi pomagali, saj boste to gradivo zlahka našli, če ga boste še kdaj potrebovali.

 

Naj povem še to, da sem si na začetku zadal tudi cilj, da če Klančka ne bo uporabljalo vsaj nekaj ljudi, ga bom zaprl. Očitno je Klanček našel neko mesto v vaših življenjih in vam pomaga (vsaj tak upam), tako, da sem se odločil, da ga pustim še vedno online. Ker za Klanček že od začetka skrbim sam, z lastnim časom in financami, mi vsak evro pomeni dosti.

Med izpitnim obdobjem ima Klanček nekje med 1000 in 1500 obiskov. Zame je to dokaj velik dosežek, ki mi daje zagon, da se še vedno trudim za vas in vam probam dostaviti čim boljšo izkušnjo.

Prostovoljne prispevke sprejemam na "Buy me a coffee".

Buy Me A Coffee

 

Če imate kakršno koli povratno informacijo, vprašanje, mnenje mi ga lahko pošljete na email naslove [email protected] ali [email protected] ali pa kar preko Facebooka