Pogoji uporabe

Informacije o obdelanih osebnih podatkih

Z registracijo na spletno stran www.klancek.si nam dovoljujete uporabo vaših osbebnih podatkov:

 • email,
 • ime,
 • priimek,
 • spol,
 • slika (avatar),
 • Printbox email,
 • jezik.

Vsi osebni podatki, razen email-a, niso obvezni. Email je obvezen, ker bodo sistemska sporočila poslana nanj. Sistemska sporočila so naslednja:

 • emaili s katerim potrdite vašo avtentičnost,
 • morebitni email-i za zahtevo novega gesla,
 • komunikacija z uporabnikom, če je ta potrebna zaradi dodatnih pojasnil in opozoril, ki se tičejo obnašanja na spletni strani.

www.klancek.si ne pošilja nobenih novic (newsletterjev).

Pri registraciji in vpisu na spletno stran, zabeležimo tudi uporabnikov IP naslov.

Osebe, katerih osebni podatki se obdelujejo v okviru teh pogojev uporabe, imajo naslednje pravice:

 • da prejmejo kopijo osebnih podatkov,
 • zahtevati popravek osebnih podatkov, če je napačen,
 • zahtevati izbris osebnih podatkov,
 • zahtevati omejitve pri obdelavi osebnih podatkov,
 • prejemati osebne podatke v strukturirani, dostopni in strojno berljivi obliki,
 • da ugovarja obdelavi, zlasti za namene neposrednega oglaševanja.

Zgoraj navedene pravice se lahko zavrnejo ali omejijo, če imajo interesi, pravice in svoboščine tretjih oseb prednost ali če je obdelava potrebna za vzpostavitev, uveljavljanje ali branje pravnih zahtevkov www.klancek.si.

Poizvedbe v zvezi z obdelavo osebnih podatkov se pošljejo na [email protected]

 

Spletna analiza

www.klancek.si analizira, kako spletna stran uporabljajo s pomočjo orodij za analizo tretjih oseb, kot je Google Analytics (v nadaljnjem besedilu: ponudniki analiznih storitev). www.klancek.si ne prevzema nobene odgovornosti ali odgovornosti za podatke, ki jih obdelujejo ponudniki analiznih storitev.

Google Analytics

Storitev Google Analytics, ki temelji na spletni analizni storitvi Google Inc. (v nadaljnjem besedilu "Google"), uporablja piškotke, ki so shranjeni na uporabnikovem računalniku. Podatki, ki jih piškotek ustvari v zvezi z njihovim obiskom, se običajno pošljejo in shranijo na strežniku Google v ZDA. www.klancek.si ima aktivirano anonimizacijo IP za to spletno stran, tako da Google skrajša uporabniški IP naslov v državah članicah Evropske unije ali v drugih partnerskih državah Sporazuma o evropskem gospodarskem prostoru. Samo v izjemnih primerih bo celotni naslov IP poslan na Googlov strežnik v ZDA in tam anonimiziran. Google ocenjuje podatke, ki so bili shranjeni v imenu Googla, za zbiranje poročil o uporabi spletne strani in za zagotavljanje drugih povezanih storitev za www.klancek.si. Google lahko s storitvijo Google Analytics, ki ga je zbral, združil naslov IP, ki ga je uporabnik brskal.

Podrobne informacije o tem najdete na naslovu
https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=en in 
https://www.google.com/intl/en/analytics/privacyoverview.html (splošni podatki o storitvi Google Analytics in zaščiti podatkov).

 

Piškotki

Spletno mesto www.klancek.si uporabljaja piškotke, ki so shranjeni na uporabnikovem računalniku. Le tej omogočijo spletni strani, da pri ponovnem obisku uporabnika shranijo njegove nastavitve, če zamenjajo strani ali jo ponovno obiščejo.

Piškotki so še posebej namenjeni naslednjim namenom:

 • shranijo uporabnikov jezik,
 • opravi statistično analizo števila uporabnikov in njihovih navad uporabe,
 • izboljšati hitrost nalaganja posameznih strani.

Uporabnik lahko s svojimi nastavitvami brskalnika nadzira specifikacije piškotkov. Ustrezne možnosti brskalnika in navodila za uporabo so običajno na voljo v priročniku brskalnika ali datoteke pomoči. Če uporabnik zavrne, blokira ali izključi piškotke, lahko to omejuje razpoložljivost storitev, ki jih ponuja spletno mesto.

Več informacij

 

Omejitev odgovornosti

Lastnik spletne strani se bo trudil za optimalno delovanje, vendar s tem v zvezi ne prevzema nikakršnih odgovornosti in garancij za nemoteno uporabo. Vsi uporabniki uporabljajo stran www.klancek.si na lastno odgovornost. Nobena fizična ali pravna oseba, ki bo sodelovala pri ustvarjanju, nastanku in izdelavi strani ali še sodeluje pri nadgradnjah in novih informacijah, datotekah ter slikah, ne odgovarja za nobeno škodo, ki bi izhajala iz dostopa, uporabe ali nezmožnosti uporabe informacij, datotek in fotografij na portalu ali za kakršnekoli napake ali pomanjkljivosti v njihovi vsebini. Lastnik tudi ne more biti odgovoren za kakršnekoli poškodbe (vključno tiste, ki jih povzročijo virusi) računalniške opreme ali katerekoli druge aplikacije, s katero je mogoče dostopati do strani, zaradi vašega obiska strani ali kakršnekoli njene uporabe. Lastnik se bo trudil za pravilnost, ažurnost in popolnost podatkov, vsebovanih na teh straneh, vendar ne prevzema nikakršne odgovornosti o njihovi pravilnosti, ažurnosti in popolnosti.

Lastnik spletne strani www.klancek.si ne prevzema odgovornosti nad datotekami, fotografijami in informacijami, ki so jih naložili ostalih uporabniki. Torej poleg ažurnosti, pravilnosti in popolnosti podatkov, tudi ne sprejema odgovornosti, če so bile te datoteke, fotografije in informacije pridobljene brez avtorjeve privolitve. Lastniki spletne strani bodo umaknili tovrstno vsebino, če bodo avtorji teh vsebin stopili v stik z njimi in dokazali, da so oni avtorji sporne vsebine.

 

Omejitev uporabe fotografij, datotek in informacij

Fotografije, datoteke in informacije, ki so prikazane na tej strani, lahko naložite z mreže za vašo osebno domačo rabo, pri čemer ne smete spreminjati označb avtorskih pravic, drugih obvestil o pravicah intelektualne lastnine ali obvestil o drugih pravicah. Dovoljeno je nalaganje in tiskanje datotek, informacij in fotografij z namenom ogledovanja in branja za nekomercialne namene. Vsako drugo kopiranje, distribuiranje, ponovno objavljanje, spreminjanje fotografij, datotek in informacij na www.klancek.si brez predhodnega pisnega dovoljenja lastnika spletne strani, je prepovedano. Vse fotografije, datoteke in informacije postanejo last spletne strani www.klancek.si, takoj ko so naložene na spletno stran www.klancek.si, ne glede na to, kdo jih je objavil.

Ne odgovarjamo za obliko in vsebino spletnih strani, ki so na kakršenkoli način povezane z www.klancek.si. Pri obisku in uporabi povezanih spletnih strani je odgovornost za vse primere izključena.

 

Zunanje povezave

Spletno mesto klancek.si lahko vsebujejo hiperpovezave do drugih spletnih strani, ki jih le-ta ne upravlja ali nadzira. Spletne strani tretjih oseb niso predmet teh pogojev uporabe. www.klancek.si ni odgovoren za njihovo vsebino ali način ravnanja z osebnimi podatki.

 

V primeru, da se s pogoji uporabe ne strinjate, vas prosimo, da nas o tem obvestite.

 

Kontakt

Email: [email protected]

 

21.5.2018